maanantai 29. tammikuuta 2018

Luontohetkiblogin sydämessä - lue Retkipaikan haastattelu


Kirjoitan Luontohetkiblogia suurella sydämellä ja arvatkaas olinko tippua tuolilta kun kuulin että blogini pääsisi Retkipaikan kuukauden blogiksi! Retkipaikka on toiminut meillä suurena inspiraation lähteenä ja varmasti osaltaan vaikuttanut myös Luontohetkiblogin syntyyn. Retkikohteita on etsitty vierailtavilta paikkakunnilta tai kiinnostavia paikkoja pistetty jemmaan korvan taakse. Olen myös jakanut Retkipaikan retkivinkkejä ystävilleni aina heidän kyllästymiseensä asti. Olinkin siis melkoisen otettu Retkipaikan yhteydenotosta ja innoissani mahdollisuudesta että lapsiperhevinkkelistä kirjoitetut helpot retkikohdevinkit päätyisivät hiukan suurempaankin tietoisuuteen. Sehän koko blogin tarkoitus onkin - jakaa retkeilyn ilosanomaa! 

Oma kokemukseni on tietysti vain yksi näkökulma kohteisiin ja pienten lasten kanssa liikkuessa kaikenlaista saattaa jäädä huomaamatta syystä tai toisesta! Jotta Luontohetkiblogi voisi olla entistäkin parempi, lisätiedot ja käyntikokemukset  ovat arvokkaita. Kommenttikenttä on käytössänne :)  

Iloisia retkihetkiä! 

Retkipaikan tekemän haastattelun voit lukea täältä.

Mira

3 kommenttia:

  1. Olipa kiva lukea haastattelusi Retkipaikasta, tuntui että teksti olisi voinut olla omasta suustani, biologian opiskelua myöten :) Ihan samoin ajatuksin perustin itsekin blogini puolitoista vuotta sitten. Tykkään blogisi informatiivisesta otteesta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon Eija, hauska kuulla! Blogisi on myös todella inspiroiva ja tulikin heti mieleen että sitähän voisi vaikka miettiä jotakin tempausta keväälle lasten luontoretkilähettiläiden voimin :)

    VastaaPoista