torstai 6. joulukuuta 2018

Arvonta & yhteistyö: Koko perheen retkeilykalenteri innostaa lähiretkille vuoden ympäri


Joulukuu on kalenterikuu monessakin mielessä! Ihana yllätys toi postiluukusta todellisen luonnonystävän väriläiskän, Koko perheen retkeilykalenterin! Olen usein metsästänyt sitä oikeaa seinäkalenteria viime tingassa, jouluhässäkän keskellä. Kun pähkäilin kalenterin tekijätiimille joulukalenteriarvonnan ja oman jääkaapin oven välillä, he lupasivat lahjoittaa peräti kolme kalenteria arvottavaksi! Ihan mahtavaa että saan ilahduttaa teitä näin monella kalenterilla.


Kalenteri-idea syntyi retkeilevässä Salon perheessä 

Olen pitänyt Luontohetkiblogin melko irti kaupallisuudesta ja puhunut vain niiden juttujen puolesta jotka ovat itsestäni oikeasti pop! Koko perheen retkeilykalenterin taustalla on viisihenkinen ja yksikoirainen retkeilevä helsinkiläisperhe. Viime kesänä perhe lomaili pohjoisessa, nukkui teltassa ja kiipesi Saanalle. Lapset olivat kaikki alle 5-vuotiaita, yksi heistä vieläpä vauva. Silti kysyessäni mieleenpainuvimpia retkimuistoja, perheenäiti Jaana Salo mainitsee koko perheen retken Porkkalanniemeen. Retkellä laskettiin mäkeä, tunnelmoitiin nuotion äärellä ja ihailtiin jäätynyttä merta. Perheretkeilyn ei tarvitse olla vaikeaa!
Retkeilykalenteri on tehty inspiroimaan

Jaana kertoo, että he halusivat luoda kalenterin joka innostaa perheitä luontoon. Kalenteri on kooltaan jonkin verran tavanomaista seinäkalenteria suurempi (A3, 30 x 42 cm) ja siinä on pieniä tehtäviä lapsille. Ilman tehtäviä ja päivyriä sivut toimisivat vaikka tauluina. Komeasta kuvituksesta vastaa aiemmin lastenkirjoja kuvittanut Ilona Partanen. Kurkkaa kaikki upeat sivut täältä. Koko perheen retkeilykalenteri ammentaa ilmaisusta ja inspiraatiosta. Kirjoitustilansa puolesta sitä ei ole tarkoitettu painiotteluun perinteisten perhekalentereiden kanssa. Kookkaaseen kalenteriin mahtuvat silti ne tärkeimmät hetket ja odotetut yhteiset retket!
Jaanan mielestä yksi parhaita tapoja innostaa perheitä luontoon on lasten ilon näyttäminen. Vaikka aikuisten mielissä saattavat pyöriä perheretkeilyn mutat ja hankaluudet – kaikki onkin yllättäen yksinkertaisempaa metsässä. Tylsyys ja kinastelu legoista unohtuvat. Ilo tarttuu perheeseen.

Toisiko uutuuskalenteri iloa teidänkin perheeseen vai antaisitko sen lahjaksi? Nyt on erinomainen tilaisuus voittaa Koko perheen retkeilykalenteri vuodelle 2019!


Arvon kaksi kalenteria Facebookissa (oma arvontapostaus) sekä yhden kalenterin tätä blogitekstiä kommentoineiden kesken. Yhden kalenterin arvo on 29,90€.  Arvonnat suoritetaan 12.12.2018 klo 22. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja nimet julkaistaan arvonnan yhteydessä. Kalenterit toimitetaan postitse. Facebook ja Blogger eivät ole mukana arvonnassa. ARVONTA ON PÄÄTTYNYT. KIITOS OSALLISTUNEILLE JA MUKAVAA JOULUNODOTUSTA KAIKILLE :)

Mikäli et halua jättää kalenterihankintaa onnettaren varaan, Koko perheen retkeilykalenteria myydään omassa verkkokaupassaan sekä Weecosilla

Kiitos vielä koko kalenteritiimille ilahduttavasta yllätyksestä!

Iloisia retkihetkiä ja arpaonnea toivotellen,

Mira / Luontohetkiblogi

🌲Kommentoimalla tätä blogitekstiä olet mukana kalenteriarvonnassa. Onnea arvontaan ja tunnelmallista joulukuuta!🌲


18 kommenttia:

 1. Ehdottomasti mukana arvonnassa 👌

  VastaaPoista
 2. Niin meidän perheen juttu, mukana siis! ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä kertaa Excel -rivit ja numeroarvonta suosivat sinua Ilona :) Olet siis voittanut Koko perheen retkeilykalenterin. Onnea :) Ottaisitko pikaisesti yhteyttä Luontohetkiblogin Facebook -sivun kautta tai mira.lainiola @gmail.com. Mainiota joulun odotusta! -Mira

   Poista
  2. Jess, tosi hienoa! Laitoin fb viestin :)

   Poista
 3. Mukana arvonnassa :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 4. Olen ehdottomasti mukana!
  Mikä mahtava idea innostamaan lapsia ja erityisesti aikuisia. Jospa taas saataisiin lisää luontosuhteita parannettua

  VastaaPoista
 5. Ehdottomasti mukana, kuulostaa niin meidän jutulta! sari.lamminpaa (a) gmail.com

  VastaaPoista
 6. Mukana! Hyödyntäisin töissä lasten kanssa :
  sanstryy(at)gmail.com

  VastaaPoista
 7. Ompa kiva idea! Mukana arvonnassa

  VastaaPoista
 8. Mukana arvonnassa :) Olisi tarpeellinen joululahja :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 9. Osallistun arvontaan!

  VastaaPoista
 10. Retkeilevä perhe mukana arvonnassa, instassa olen ko kalenteria ihaillut �� retkiperhe(at) gmail.com

  VastaaPoista
 11. Kiitos paljon kaikille arvontaan osallistuneille! Tämä oli ensimmäinen laatuaan täällä blogin puolella ja saitte kaikki kunnian toimia testiryhmänä :) Hyvin näytti täälläkin onnistuvan. Mukavaa joulun aikaa kaikille ja hienoja retkihetkiä myös ensi vuodelle! Terkuin, Mira

  VastaaPoista