lauantai 17. marraskuuta 2018

Luontohetkiblogin Joulukalenteri on tässä - tule mukaan!Hip hei! Tämä on Luontohetkiblogin virallinen Joulukalenteri - sivu! Tervetuloa mukaan taianomaiseen joulukuuhun ❤️

Joulukalenterin kuvituksesta vastaa lahjakas Maria Ilvonen. Luvassa on taattua Mariaa eli metsäneläimiä ajankohtaan sopivissa puuhissa. Kurkkaa Instagramista nimimerkki Taianomainen ja virittäydy tunnelmaan!

Luontohetkiblogin taianomainen Joulukalenteri on kaikkea tätä:

 • Väritettävä, tulostettava ja ilmainen!
 • Jouluaskarteluun sopiva. Tee vaikka kortteja tai kuusenkoristeita.
 • Sopiva moneen ikään. Selkeät kuvat ja eläinhahmot ihastuttavat lasta sekä vanhempaa.
 • Ennakoiva. Kuvat ilmestyvät neljän kuvan sarjoissa etukäteen. Ehdit tulostaa ne ajoissa. Shh.. muistathan pitää Joulun salaisuuden.
 • Utelias. Päivän luukku aukeaa Luontohetkiblogin Instagramissa sekä Facebookissa. Olisi mahtavaa saada kuvapostia päivän luukun kommenttiosioon Facebookiin. Instagramissa iloitsemme kuvistanne tägeillä @luontohetkiblogi ja @taianomainen .

Auta meitä ilahduttamaan mahdollisimman monia ja kerro kalenterista myös ystäville!Marian taidonnäyte kalenterikuvasta
Tulostusvinkkejä

 • Kalenterikuvat tulevat nelisivuisina pdf- tiedostoina, 1 kuva / sivu. 
 • Jokainen kuva on muodoltaan ympyrä. Helppo leikata!
 • Pienet koristeet ja pakettikortit: tulosta 4 sivua / arkki (A4). 
 • Isommat koristeet ja postikortit: tulosta 2 sivua / arkki (A4).
 • Kortteja varten voit valita tulostimen asetuksista sivujen kehystämisen jolloin saat apuviivat leikkaamiseen ja askarteluun. 
 • Koristeita varten kuvat voi liimata vaikka kierrätyspahville tai kuviolliselle väripapereille (edullisesti esim. Tigerista). Linkit kalenterikuviin julkaistaan tähän alle.

Tämä on vuoden 2018 joulukalenteripäivitys. Löydät latauslinkit materiaaliin vuoden 2019 kalenteripostauksesta. Mukavia joulupuuhia💚

Luukut 1 - 4 
Lataa luukut tästä linkistä

Luukut 5 - 8 
Lataa luukut tästä linkistä

Luukut 9 - 12 
Lataa luukut tästä linkistä 

Luukut 13 - 16 
Lataa luukut tästä linkistä 

Luukut 17 - 20 
Lataa luukut tästä linkistä

Luukut 21 - 24 
Lataa luukut tästä linkistä


Puuhakasta mutta rentoa joulukuuta toivovat,

Mira ja Maria14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tervetuloa seuraamaan ja osallistumaan joulupuuhatunnelmiin! Enää parisen päivää ja printtausvalmistelut saadaan käyntiin. Jännää ☺️

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Jos haluat osallistua Koko perheen retkeilykalenterin arvontaan, se löytyy erikseen omalta sivultaan täältä: http://luontohetkiblogi.blogspot.com/2018/12/kokoperheenretkeilykalenteri.html?m=1 :)

   Poista
 3. Moikka! Oisko materiaaleja vielä mahdollista saada? :) Kovasti haluaisin nämä! Jos onnistuu, voisitko lähettää vaikka sähköpostiini. hukka.anna@gmail.com. Mukavaa loppusyksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, materiaalit löytyy nyt uudesta postauksesta täältä: https://luontohetkiblogi.blogspot.com/2019/11/tulosta-luontohetkiblogin-joulukalenteri.html?m=1 Ihanaa joulukuun valmistelua! - Mira

   Poista
 4. Hei, ja kiitos ihanista kuvista. Menee meillä seurakunnan päiväkerhossa käyttöön. Olisi hienoa saada viimevuotiset matskut myös . marjo.virtanen@evl.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos ja ihana kuulla! Materiaalit löytyy nyt tuoreesta postauksesta (navigoi blogin nimipalkin kautta tai linkki pitkästi: https://luontohetkiblogi.blogspot.com/2019/11/tulosta-luontohetkiblogin-joulukalenteri.html?m=1)

   Poista
 5. Hei!!

  Jos vielä 2018 kalenteri materiaali on mahdollista saada niin mielelläni ottaisin sen osoitteeseen hemitys@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, materiaalit on saatavilla uudestaan ja latauslinkit löytyy tuoreesta blogipostauksesta :) Linkkaan sen vielä tähän postaukseen.

   Poista
 6. Hei!
  Huikean ihania kuvia. Miten en ole aiemmin tätä blogia löytänyt ja kaikkea mahtavaa, mitä tämä sisältää. JOs suinkin on mahdollista, niin vuoden 2018 kalenterin materiaalit toivoisin saavani. Niistä on varmasti paljon iloa luokalleni. Tässä osoitteeni: auringonrakastaja@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, ihana kuulla! Tervetuloa mukaan! Kannattaa kurkata myös FB ja Insta-sivut ;) Materiaalit on jälleen saatavilla ja ne voi ladata tuoreen blogipostauksen kautta. Päivitän linkin myös tähän juttuun. Mukavaa joulukuun valmistelua.

   Poista
 7. Kiitos ihanasta materiaalista. Tämä sopii hyvin meidän luontoaiheiseen tarinaamme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Iloa joulun odotukseen ja värittelyyn :) Mira

   Poista