perjantai 14. joulukuuta 2018

RETKILIPPU: Paras aineeton lahja on lupaus yhteisestä ajasta ja retkestä


Monilla on yllin kyllin sitä mitä tarvitaan ja toisilla ei juuri mitään. Kulutushysterian aika on onneksi taittumaan päin – ainakin asiaan on kiinnitetty entistä enemmän huomiota. Esillä ovat ekologiset ja eettiset lahjat, kierrättäminen ja lahjoittaminen sekä vain tarpeeseen ostaminen ja itse tekeminen. Hyvä niin! On silti yksi asia josta meillä kaikilla tuntuu olevan suuri pula – ja se on aika!

Voiko aikaa antaa lahjaksi?

Aika on mitä tarpeellisin lahja! Pysähdymme aivan liian harvoin. Vaikka sietäisimme saada punaisia kortteja, posotamme vain vauhdilla eteenpäin. Vasta korteissa haetaan armahdusta toivomalla useampaa tapaamista seuraavalle vuodelle. Kuulostaako tutulta? Ei hätää! Nyt lahjaksi annetaan aikaa lähtemällä yhdessä retkelle!

Yhteinen luontoretki on paras lahja, koska

- Se on aineeton ja ilmainen
- Sopii kaikille ikään ja kuntoon katsomatta
- Kertoo lahjansaajan olevan tärkeä ja toivottua seuraa
- Se on erityisen virkistävä ja täysin räätälöitävä
- Jopa uuden harrastuksen alku
- Mainittiinko jo eväät?
- Ikuinen palautusoikeus, ilman kuittia!


Otatko retkilahjahaasteeni vastaan?

Haastan kaikki antamaan lahjaksi ainakin yhden luontoretken!

Retkilahjan antaminen on helppoa. Retkikohteen ei tarvitse olla lahjoitushetkellä tiedossa ja se voi pysyä yllätyksenä viime metreille asti. Myös retkelle lähteminen on helppoa. Retkeillä voi vaikka patikoiden tai virkistäytymällä lähiluonnossa. Oi paikkoja oi tapoja – jokainen tyylillään. Retken haastavin osuus lieneekin retkiajan sopiminen. Se on tehtävä ehdottomasti mahdollisimman pian!

Luontohetkiblogin Retkilippu käytössäsi

Retkilahjakortin voi askarrella itse, mutta voit myös käyttää valmista Retkilippuani. Retkilippu säästää askarteluajan retken suunnitteluun. Voit ladata tulostettavan Retkilipun täältäSuosittelen tulostukseen postikorttikokoa (A6 tai 4 Retkilippua / A4 arkki). Kortin yläreunassa on hieman ylimääräistä tilaa, voit kirjoittaa siihen lahjansaajan nimen tai kaventaa sen pois saksilla.

Voit myös lähettää Retkilipun suoraan Postin mobiilisovelluksen kautta (katso alla)! Posti ei ole tässä millään tavalla mukana, enkä itse hyödy korttien lähettämisestä.



Postin mobiilisovelluksella lähetetty kortti


Lähetä Retkilippu korttina Postin verkkosivuilta tai mobiilisovelluksesta. 

1. Katso ohjeet täältä
2. Lataa Postikortti -sovellus sovelluskaupastasi (valinnainen) 
3. Lataa Retkilippu täältä
4. Tarkista kuvan asemointi ja tee kortti loppuun. Osoite tarvitaan!
5. Voit lainata halutessasi mallitekstiäni: "Emme ole tavanneet hetkeen, varataanko aika yhteiseen retkeen?"
6. Hinta alk 2,39€ rekisteröityneille asiakkaille (sis kortin ja lähetyksen) 


Retkilippu tavoittaa vastaanottajansa täysin aineettomasti kännykällä

Retkilippu kulkee lahjansaajalle myös täysin aineettomasti bitteinä. Voit lisätä kortin yläreunaan vastaanottajan nimen kännykän kuvanmuokkaussoftalla. Halutessani voit myös käyttää Retkilipun valmiiksi rajattua versiota, jossa ei ole kirjoitustilaa (lataa täältä).


Tiedätkö jo kenet viet retkelle? Tägää #retkilippu näihin lahjatunnelmiin sekä niitä seuraaviin retkihetkiin! Levitetään yhdessä retkeilyn ja aineettoman retkilahjan iloa!

-Mira



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti